MAGUNKRÓL

Weboldalunk folyamatos bővítés és építés alatt áll, ezért érdemes időközönként visszanézned az újdonságok/termékek megismeréséhez!

Cégünk több generációra visszanyúló nyomdai végzettséggel és tapasztalattal rendelkező családi vállalkozásként 1991 óta van jelen Veresegyházon. A technika fejlődésével és az igények növekedésével  lépést tartva 15 éve foglalkozunk digitális nyomtatással és dekorációval. A legidősebb családtagok ofszet gépmester, könyvkötő és szedő illetve gyártáselőkészítő végzettségűek, a fiatalabbak már az újabb generáció tagjaiként kreatív designerek, grafikusok és dekoratőrök. Követve a trendeket és piaci igényeket, szakmai és eszközparkunk folyamatos újításával a szakmán belüli szegmensek bővítésével szolgáljuk meglévő és leendő ügyfeleinket, a nyomdaipar és reklámdekoráció szinte teljes palettáját felölelve. Saját gépparkunknak, és sokéves dekorációs és nyomdai tapasztalatunknak illetve  grafikusainknak köszönhetően a mai kor követelményeinek megfelelő kreatív, igényes megjelenést biztosítunk megrendelőinknek az íves nyomtatott kommunikáció és a reklám illetve járműdekoráció területén.  Ügyfélkörünk és tevékenységünk szerteágazó, országszerte több mint 100 ügyfél szavazott nekünk bizalmat, melyet ezúton is hálásan köszönünk, és a jövőben is rá fogunk szolgálni. A nyomdaipar és dekoráció életünk fontos részét képezi, számunkra nem egy egyszerű megélhetési és üzleti tevékenység, hanem életforma. A folyamatos kihívások számunkra inkább szükséglet, mint probléma. Ez szolgálja folyamatos fejlődésünket.  Üzletpolitikánkat alapvetően az ügyfélközpontú gondolkodás, a rugalmasság  a becsületesség és korrektség jellemzi, ez hozzáállásunkban és árainkban is megjelenik. Az általunk készített termékek és dekorációk az  ,,íratlan” szabályoknak megfelelően a célnak a legjobban megfelelő alapanyagokra, az igényelt színeket a lehető legnagyobb mértékben történő megközelítéssel és a legjobb ár érték arányban kerülnek legyártásra.

Várjuk megtisztelő érdeklődését akár személyesen is műhelyünkben, ahol referenciáink, papír és anyagminták megtekintését biztosítjuk, illetve kis bemutató helyiségünkben egy minőségi kávé elfogyasztása mellett kézzelfoghatóan megtapasztalhatja, mi rejlik ebben a határtalanul színes és kreatív szakmában, ami az Ön otthonát, üzletét, autóját is egyedivé, igényessé teheti.

KÖRNYEZETVÉDELEM

Nyomdánk elkötelezett a környezet védelme iránt, ezért beszállítóink és alapanyagaink megválasztásában csak felelősen gazdálkodó szervezetektől csak FSC tanúsítvánnyal rendelkező termékeket szerzünk be. Nyomdánkban keletkező hulladékot szelektíven újrahasznosításra illetve ártalmatlanításra átadunk az erre szakosodott hasznosító szervezeteknek.

A kalkulátor segítségével kiszámolhatja, hogy mennyivel csökken a környezeti hatás az újrahasznosított papírok használatával. A kalkuláció eredményét pdf-ben letöltheti és kinyomtathatja, hogy felhasználja a nyomtatott kommunikációhoz.

Környezetvédelmi kalkulátor