Pólónyomtatás

Pólónyomtatás

3 890 Ft4 190 Ft

A feltüntetett árak bruttó eladási árak, melyek 2023. december 12-e előtt, online vagy személyesen leadott rendelésekre (2023 december 15-22 12:00 közötti átvétellel), illetve a készlet erejéig érvényesek. Nem tartalmazza az esetleges képméretezés, retusálás, grafikai szerkesztés díját. Az árváltozás jogát fenntartjuk! A képek illusztrációk.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címke:

Leírás

Közvetlenül a textilre, 100% pamut, minőségi pólóra. Az ár, maximum A4 méretre érvényes.

Az ár tartalmazza a minőségi pólót,  nyomtatást és egy alap grafikai előkészítést. Egyedi grafikai igény (szöveg, számok, több grafika összeillesztése) külön kalkuláció alapján kerül meghatározásra. 

A küldött képanyagot bizalmasan kezeljük, az harmadik fél részére nem hozzáférhető! Gyártást követően a kapott kép digitális változatát megsemmisítjük, egy esetleges utánrendelés esetén azt szükséges újra elküldeni! Köszönjük megértésed!

A fotók nyomtatásra alkalmas minőségével kapcsolatban (amennyiben úgy látjuk nem lesz megfelelő a minőségi gyártáshoz) visszajelzünk. Amennyiben adott képből nem áll rendelkezésedre magasabb felbontású, azt a technikai lehetőségeinkhez mérten díjmentesen feljavítjuk.

További információk

Mennyiség

1db, 2-5db

Érdekelhetnek még…

Go to Top