Vászonkép vakkereten

Vászonkép vakkereten

6 500 Ft25 900 Ft

Elfogyott

A feltüntetett árak bruttó eladási árak, melyek 2023. december 12-e előtt, online vagy személyesen leadott rendelésekre (2023 december 15-22 12:00 közötti átvétellel), illetve a készlet erejéig érvényesek. Nem tartalmazza az esetleges képméretezés, retusálás, grafikai szerkesztés díját. Az árváltozás jogát fenntartjuk! A képek illusztrációk.

Cikkszám: VK-0001-1 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Pamut vászon (380g/m2) 36mm vastag kereten.

A felsorolt méretektől eltérő nagyságú és több szegmensből álló képet is karácsonyi akciós áron gyártjuk!

A küldött képanyagot bizalmasan kezeljük, az harmadik fél részére nem hozzáférhető! Gyártást követően a kapott kép digitális változatát megsemmisítjük, egy esetleges utánrendelés esetén azt szükséges újra elküldeni! Köszönjük megértésed!

Oldalunk folyamatos építés alatt áll, így jelenleg fotóidat az ajánlatkérés menüpont alatt, elérhetőségek megadásával tudod feltölteni, illetve e-mailben az info@aradesign.hu címen. A fotók nyomtatásra alkalmas minőségével kapcsolatban (amennyiben úgy látjuk nem lesz megfelelő a minőségi gyártáshoz) visszajelzünk. Amennyiben adott képből nem áll rendelkezésedre magasabb felbontású, azt a technikai lehetőségeinkhez mérten díjmentesen feljavítjuk.

Go to Top